יש פרוטוקול אחר מתאים לשחלות פוליציסטיות?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

06/10/2020 | 15:11 | מאת: אאא

שלום רב, בת 40 סובלת משחלות פוליציסטיות. מעוניינת בהקפאת ביציות לשימור בלבד. כדי למנוע גירוי יתר שחלתי קיבלתי פרוטוקול של מנופור צטרוטייד ודקקפטיל. לקיבלתי מנופור 450 למשך 5 ימים ומנופור 375 למשך 5 ימים נוספין וזה יחסית הרבה למיטב הבנתי. נשאבו 12 הוקפאו 7. האם קיים פרוטוקול אחר שמתאים לנשים עם חשש לשחלות פוליציסטיות שיכול להיות ויניב יותר ביציות בשאיבה הבאה? אני פשוט רוצה להגיע לכמות מקסימלית שאוכל לשמר אך כמובן בלי להסתכן בגירוי יתר שחלתי. תודה

הרופא יתאים לך פרוטוקול בהתבסס על התגובה בטיפול האחרון.

07/10/2020 | 01:13 | מאת: אאא

מה לדוגמה קיים במקום דקקפטיל? כי הבנתי שזו התרופה שמונעת גירוי יתר.. או שהתכוונת שיש אופציות טובות נוספות מלבד מנופור ודטרוטייד? אשמח לעצתך תודה

יש תרופות נוספות וגם פרוטוקולים שונים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית