בטא לא מוכפלת. האם תקינה?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

25/09/2020 | 14:54 | מאת: אני

ד"ר שלום, ב 8.9 - החזרת 2 עוברים בני יומיים. ב 23.9 - בטא 543 ב 25.9 - בטא 918 (פי 1.69) האם זה תקין? או שבטא צריכה להיות מוכפלת בהריון תקין? והאם יש ערכי בטא שיכולים להעיד על הריון תאומים? תודה

נראה תקין. בטא גבוהה יכולה לרמז על תאומים. קשה לדעת במקרה שלך.

27/09/2020 | 00:41 | מאת: אני

תודה על תשובתך. ד"ר, בהמשך לשאלת הבטא, האם מותר לי לצום ביום כיפור? אני צמה כל שנה וזה חשוב לי, אולם חשוב לי לדעת אם מותר או לא? גיל 41 אחרי החזרת 2 עוברים להריון 1 ותוצאות בטא שרשמתי(יש לי עוד בטא בראשון בבוקר לפני כיפור) תודה

אני חושב שכדאי לך להקפיד לשתות לשיעורים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית