מועד הזרעה תוך ריחמית - מעקב ביוץ(טבעי)

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

16/09/2020 | 13:55 | מאת: רפית

שלום לך פרופ. זיידמן .. ותודה.... אני קצת נרגשת ומאוד מבקשת את תשובתך .. במעקב ביוץ (פעם ראשונה) - היום - ביום ה 9 לקבלת הווסת , נצפה באולטרסאונד זקיק בגודל 15 מ"מ בצד אחד (ועוד זקיק קטן הרבה יותר בצד שני) . בבדיקות הדם היום התוצאות הן : ESTRADIOL (E-2) 876.7 pmol/L PROGESTERONE <0.48 LH 13.0 IU/L (אגב.. בת 41 בדיוק..ומחזור סדיר לחלוטין והכל תקין). אמרו לי לבוא מחר להזרעה - יחד עם זריקת האוביטרל - שאמרו שיזריקו לפני ההזרעה. וגם יכינו את הזרע לפני.. . שאלתי היא : האם זה בסדר לדעתך לבצע מחר את ההזרעה?.. אני כרגע בביוץ? האם הביוץ התקיים מוקדם מהרגיל?.. אם כן מדוע הקדים ?.. ושאלה נוספת : מה האפקט של האוביטרל מחר ?.. אנא תשובתך..ושנה טובה... ובהצלחה.. :)

16/09/2020 | 14:00 | מאת: רפית

תודה.. :)

16/09/2020 | 14:14 | מאת: רפית

מה זה אומר? שעדיין לא השתחרר?..שעדיין לא היה ביוץ?.. או שזה זמן הביוץ?..

האוביטרל יקדים את הביוץ

16/09/2020 | 15:41 | מאת: רפית

פרופ. זיידמן , ולשאלה העיקרית שלי.. על ההזרעה מחר והתוצאות ?.. אני מקווה שההודעה העיקרית נראית ותוכל להשיב לי ?.. שוב תודה ושנה טובה..

16/09/2020 | 15:46 | מאת: רפית

הכוונה - אמרו לי מחר לבוא - והאחות תזריק לי ואז תהיה ההזרעה (בטח אחרי כמה זמן...) אנא דעתך ... המון תודה...

אם יהיה ביוץ תקין אז אין סיבה שלא תהרי.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית