שאלה בנוגע להכתמות אחרי הזרעה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

15/09/2020 | 07:25 | מאת: עזרה

שלום פרופ׳, הסבב הזה הייתי עם גונאל אף 75 ולקחתי חצי אוביטרל בהוראות הרופא כי היה לי ריבוי זקיקים (המוביל היה 18 , אחריו 3 של 16 ועוד כמה בין 15-10 .. סך הכל היו 12 זקיקים) ביצעתי הזרעה בשישי 4.9.20 בבוקר, ויום שבת שמתי לב שהתנפחו לי קצת הרגליים (כף רגל וקרסול) הלכתי למיון כי לא היה מרפאה ורופא שם בדק אותי ואמר שיש לי גירוי קל וגם הנפיחות כנראה מזה וזה ירד בקרוב) אכן לאחר 3 ימים ירדה הנפיחות לגמרי .. כל הזמן הזה הרגשתי בסדר גמור חוץ מהרגליים הנפיחות , ללא כאבים בכלל. אתמול שזה שבוע וחצי אחרי הזרעה נכנסתי לשירותים ובניגוב היו לי הכתמות ורודות ממש בהירות, בהמלך היום זה קרה רק פעם אחת. היום בבוקר קרה לי אותו דבר רק שהפעם הן לא ורודות אלא חום בהיר וזה רק בניגוב וזה כמות מאוד מזערית (לא כמו בתחילת מחזור או סיום) חשבתי אולי מדובר בהשרשה ועשיתי בדיקת הריון ביתית (לא מתאפקת) ויצא לי שלילי . צריכה לעשות בטא יום שישי ... אז יש לי כמה שאלות .. 1. האם אפשר לסמוך על הבדיקה הביתית? כמה צריך להיות בטא כדי שהיא תראה חיובי? מזכירה שאני שבוע וחצי מהזרעה .. 2. האם עדיין יש סיכוי להריון למרות התוצאה השלילית וכל ההכתמות? 3. ממה ההכתמות האלה נובעות? אני צריכה ללכת להיבדק שוב? יכול להיות שזה קשור לגירוי יתר?

1. בדיקה ביתית אמינה שבועיים אחרי ההזרעה. 2. יש 3. קשור לרירית הרחם.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית