האם ניתן לעשות משהו

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

03/09/2020 | 13:01 | מאת: מיואשת

שלום לפני כמה ימים כתבתי פה שלקחתי 5 ימים לטרזול פרוטוקול לעיבוי רירית ..מה שעשה בדיוק להפך..הרירית פעם ראשונה בחיים שלי 4 על זקיק 21. אסטרדיול 865 .פרוגסטרון פחות מ 2, lh3.70.. 1) האם אפשר לעשות משו לנסות לעבות רירית לפחות שאנסה טבע אסטרופם או כל דבר אחרי? 2) האם יש מצב שהרירית שלי ככה וזה לא מהלטרזול? (תמיד היא מגיעה לפחות ל 7-8).. 3) שאלה אחרונה האם אני חייבת לקחת אוביטרל כדי שיהיה ביוץ..כי לפי הבדיקות הביוץ רחוק והזקיק ענק.. תודה רבה

1. אפשר 2. יתכן 3. לא חייבת. כדאי.

03/09/2020 | 21:35 | מאת: שוב אני

תודה על תשובתך אשמח ל 2 שאלות אחרונות.. לפי ההורמונים שכתבתי שיצא היום (אסטרדיול 865 .פרוגסטרון פחות מ 2, lh3.70..) וזקיק 21, 1) האם יום ראשון יהיה מאוחר מידי להזריק אוביטרל? 2)מה קורה לזקיק /ביצית אם לא מזריקים אוביטרל ? תודה רבה

1. כן 2. בד"כ מבייץ

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית