שאלה בעניין הדבקויות חוזרות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

03/09/2020 | 08:09 | מאת: אני

שלום פרופסור זיידמן . אני בת 31. ובשלוש שנים האחרונות כל שנה עשיתי היסטרסקופיה מסיבות שונות (פוליפ ושארית הריון)רק האחרונה היתה כדי להסיר הידבקויות . אבל בכל אחת נצפו הידבקויות והמצב רק הולך ומחמיר . שאלותיי . כל עוד ארצה הריון אצרך פעם אחת בשנה לפחות לבצע הסרת הידבקויות ? מה עושים עם התופעה הזו ? האם אני יכולה לנסות הריון טבעי ? (ברקע אנדומטריוזיס כאשר בלפרסקופיה האחרונה השחלה היתה דבוקה לאגן ונצפו הידבקויות פיברוטיות .אבל החצוצרות בסדר) ונכתב בהיסטרו' שקיימת מיעוט רירית . לנסות טבעי ? או לעבור לטיפולים ?

את צריכה לעבור יעוץ מסודר על ידי מומחה ביחס לאפשרויות הטיפוליות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית