בטא שלילית אחרי החזרה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

26/08/2020 | 09:32 | מאת: רינת

שלום. עשיתי החזרה של בלסטרו ולאחר 12 יום בטא שלילית. עבר מאז שבוע ואני מרגישה רע מאוד - בחילות רבות + הקאות, חוסר תאבון, כאבי ראש. לא סובלת מכל אלו בכלל בעבר. האם יכול להיות שאני כן בהיריון ויש טעם לבדוק שוב בטא? בנוסף הייתה לי הפרשה של כמו אחרי ביוץ כמו ג'לי נמתח (אני לפני ביוץ) וזה לא תואם את ההפרשות הלבנות שיש לי בדכ לפני ביוץ. משהו מוזר שלא מצליחה להבין... אשמח לעזרתך

אם יש ספק תמיד כדאי לבדוק שוב. יתכן שהתמיכה שקיבלת גרמה לחלק מהתסמינים שאת חווה.

26/08/2020 | 20:19 | מאת: רינת

בדקתי בדיקה ביתית היום וגם היא שלילית . שכחתי לציין שיום לאחר הפסקת התמיכה קיבלתי ווסת (דימום שלדעתי הוא ווסת) האם בדיקה שלילית שבוע לאחר סיום ווסת זה מספיק כדי להגיד בוודאות שאינני בהיריון?

כן

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית