נוזל חופשי בחלל הרחם

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

24/08/2020 | 12:46 | מאת: שיר

אני בivf כשנה ללא הצלחה ונשלחתי להיסטרוסקופיה וus תלת מימד. בהיסטרו ראו פוליפ 4 מ"מ שהורידו במקום ו5 ימים אחכ בתלת מימד ראו נוזל חופשי ברחם. האם יש קשר בין הדברים? בצילום רחם מלפני שנה ראו הידרוסלפינקס קל למרות שבשתי החצוצרות יש מעבר ואינן חסומות. האם יש קשר בין הנוזל בחצוצרות לבין הרחם? יש מה לעשות איתו?

אפשר לחזור על צילום הרחם או לעשות לפרוסקופיה על מנת לוודא שאין החמרה בהידרוסלפיגס, שמצדיק הסרה או חסימה של החצוצרה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית