IVF-אם אצטרך..-האם ניתן ללא הרדמה .. .

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

21/08/2020 | 19:07 | מאת: הודיה

שלום לך שוב..פרופ.זיידמן.כתבתי לך לפני יומיים.. . כרגע שאלה שמאוד חשובה לי.. ייתכן ואצטרך לעבור IVF (אני בת 40+ כאמור וחודש הבא בע"ה מתחילים ניסיון הזרעה..ואם לא יילך-נעבור לIVF) . יש לי פחד (גם מהתרופות....לטיפולי ההפריה) אבל פחד גדול מאוד מההרדמה .... אני יודעת ומבינה ש..זו הרדמה בטוחה אך עדיין העניין הזה ממש מפחיד אותי . האם יש סיכוי כלשהו לבצע את שלב שאיבת הבייציות - ללא ההרדמה ? .... אולי ווריאציה כלשהי .... שתאפשר לי לעבור את זה ללא הרדמה ?.. .. . (או אולי הרדמה מקומית-למרות שלא שמעתי על זה..) אנא תשובתך ..

בערך שליש מהמטופלות שלי עוברות את הטיפו בלי הרדמה. הפעולה לא כואבת במיוחד וההרדמה נועדה בעיקר להקל על החרדה בחדר ניתוח.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית