רמת בטא ביום 8 מהחזרת עובריםטריים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

12/08/2020 | 09:36 | מאת: תמאר

שלום . אני לאחר החזרת 3 עוברים טרים (בני 5 ימים) ביום 8 מהחזרה עשייתי בדיקת דם והיתה 232 .אני גם אחרי הזריקות ב13 יום . האם זה מעיד על הריון ? אני יודעת שהקדמתי אבל רציתי לקחת כיוון אני עם תמיכות , ומיום החזרתם עד הרגע סובלת מכאבים בבטן והתמלאות ... והרגשה של נפיחות .

נראה שאת בהיריון. בהצלחה.

12/08/2020 | 14:13 | מאת: תמאר

לא יכול להיות שסו השפעת הזריקות (קבלתי 3 ) .... האם משפעים בדם עד 13יום ???? למה יש לי כאבים בבטןחזקים

לא סביר

13/08/2020 | 17:00 | מאת: תמאר

תודה על מענך . ביום 8 אחרי החזרה אמרנו 232 היום 10 אחרי יצא 618 . כן זה הריון. .. מה דעתך מדובר על תאומים??

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית