התכווצויות ברחם אחרי החזרה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

12/08/2020 | 05:48 | מאת: אביב

שלום פרופ זיידמן, אני כיום "מסיימת" סבב החזרה 8 שלי שמתי לב כי לשתי תופעות המתחילות אצלי כמה ימים אחרי שמחזירים לי עוברים לרחם האחת, ובייחוד בטיפול הזה, מתחילים להיות לי התכווצויות בלתי רצוניות בשישי הבטן התחתונה,, מעיין תיקים, מתח שרירים שמקפיץ את השרירים באופן דיי קבוע ולא רצוני. אני מכירה את התופעה הזו מידי פעם גם ללא קשר לטיפולי הפריון, ואם אחליט לשלוט בהן אני יכולה, אבל לרוב קשה לעשות זאת לאורך זמן... השנייה, הצורך בהתמתחות, נשמע לי אפילו מוזר לדבר על זה, אבל אחרי כמה ימים מההחזרה, יש לי צורך עז להתמתח, בעיקר בבוקר עם הקימה שתי תופעות אלו קרו לא בפעם הראשומה בבחזרות אני נמצאת כרגע לאחר היום ה14 עם בטא 15 שכיגוע המצב לא הכי מזהיר, ממתינה לבדיקה נוספת מחר אבל מטרידה אותי הידיעה שאולי אני בעצמי מטרפדת את הטיפול בזה עם שתי התופעות שתארתי סליחה על אורך השאלה, אני אפילו לא יודעת למי לספר על המצב הזה תודה רבה יום נפלא

ברור שהטיפולים מלווים בלחצים נפשיים וגופניים. תנסי לשתות הרבה ולעסוק בפעילות גופנית נוחה (שחייה, הליכה) והמצב ישתפר.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית