עובי ריאית לאחר זריקות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

01/08/2020 | 07:02 | מאת: שירן

פעם שנייה שקורה מצב שאני מתחילה להזריק והמחזור מפסיק. מחזור יום 1: פרוגסטרון 8 עובי רירית 8.3 התחלתי להזריק פרגובריס ולקחת דקסמתזון כי הפרוגסטרון אצלי גבוה והמחזור נעצר. מחזור יום 4: פרוגסטרון קטן מ1.2 עובי רירית 7.8 מדוע ההזרקות עוצרות את המחזור? האם הרירית נפגמת בשל כך ולא כדאי להחזיר ככה עובר טרי? כי באולטרסאונד שאחכ אומרים שהרירית תלת שכבתית מושלמת

בגלל העלייה ברמות האסטרדיול. ההפך. דווקא כדאי להחזיר.

02/08/2020 | 09:48 | מאת: שירן

למה דווקא כדאי להחזיר במצב הזה? למרות שהרירית "זקנה" וברור לי שהיא מהחודש שעבר?

אם הרירית התעבתה יפה אז זה טוב לסיכויי ההצלחה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית