בבקשה צריכה עזרה .....

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

11/07/2020 | 21:29 | מאת: ליבי

שלום שבוע מבורך!! (בת 29) יומיים אחרי שאיבה של 20 ביציות ניהיה לי כאבים חזקים נפיחות ממש בבטן תחתונה ובקושי יכלתי ללכת.. ככה היה במשך יום וחצי (וגם שחלות מוגדלות) אחרי יום וחצי זה עבר, נפיחות ירדה. שתי שאלות בבקשה! 1) האם זה נקרא גירוי יתר למרות שזה היה רק יום וחצי? מתוך ה 20 ביציות הופרו רק עשר (עשו החזרה של עובר דירוג ab יום שלוש ) , הרופא אמר שלדעתו כל השאר לא ישרדו הקפאה ואיכותם לא משהו. 2) האם זה מעיד על איכות ביציות ירודה? כי אין הגיוני שאבו ככ הרבה ואף מוקפא!! (גם שאיבה שעבר היה ככה עם 8 ביציות רק לא היה מוקפא ורק אחד הוחזר דירוג ab) (עד כה אצלי הכל היה תקין וגילינו רק בעיית זרע שהיינו בהזרעות. אשמח אם תוכל לענות על שתי השאלות ממש תודה רבה!!!!

1. זה גירוי יתר קצר. 2. זה אכן מרמז שבאותו מחזור לא היו כנראה הרבה ביציות טובות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית