מה נסמן הכי נכון לדעתך לעשות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

01/07/2020 | 12:36 | מאת: שילת

שלום וברכה (: אני לפני שאיבה מזריקה גונל כבר שבוע פרוגסטרון יצא 2.7 . E2 2646 יש זקיק בגודל 18 , 16 ארבעה זקיקים של 15, שלשה זקיקים של 14 שלושה זקיקים של 13 וזקיק אחד של 12 (ועוד קטנים) אני שומרת שבת ומאוד חוששת לפספס ביוץ או להפסיד ביציות בגלל זה (משהו שקרה לי כבר) בלי קשר לזה שאני שומרת שבת 1) האם היום הכי טוב לשאיבה זה שבת? 2) ואם כן יוצא על שבת האם המעכבי ביוץ זה משהו שאפשר לסמוך עליו בוודאות? או שעדיף לעשות בשבת? תודה רבה (:

1. יום ראשון נראה גם מתאים. 2 מעכבי ביוץ יכולים למנוע ביוץ בשבת.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית