אטרופיה לאחר שנה מהלידה בגיל 49

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

24/06/2020 | 18:57 | מאת: עמית

שלום, אני בת 48, ילדתי לפני שנה ויש לי עדיין חלב. לא קיבלתי מחזור מאז הלידה. עשיתי בדיקת פאפ והיא תקינה ובנוסף רשמו אטרופיה ATROPHYA- , 1. האם האטרופיה נובעת כתוצאה מהחלב בשדיים (סוג של במצב הנקה) לא מרגישה יובש בנרתיק וכו'.. 2. שוקלת להיכנס להריון נוסף- האם המצב הזה ישנה במשהו מבחינת פרוטוקול ההחזרה והתמיכה בהריון? תודה

1. האטרופיה היא תוצאה של רמות נמוכות של אסטרדיול, כנראה בגלל העדר ביוץ. 2. לא.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית