הפסקת נסיונות ivf......

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

07/06/2020 | 18:45 | מאת: אלה

ערב טוב, רציתי לשאול מתי שמים את הגבול לטיפולי ivf. עשיתי 4 סבבים (אחרי השלישי הוצא פוליפ מהרחם), אני בת 35 ללא הריונות בעברי, הפרופיל ההורמונלי שעשיתי בתחילת הטיפולים היה תקין, זרע תקין, אך למרות זאת תגובה ירודה לטיפול הורמונלי אז כנראה שבכל זאת יש רזרבה נמוכה. בכל סבב נשאבו עד 5 ביציות והיו לא יותר מ2 הפריות (עוברים באיכות גבוהה). אין באמת הסבר למה הטיפול נכשל והשאלה שלי מתי אתם הרופאים אומרים די. אני חוששת מהאופציה שלא ירצו לטפל בי יותר בגלל כשלונות חוזרים. אודה לתשובתך.

בגילך, כל עוד יש עוברים באיכות טובה, אין סיבה להפסיק את הטיפולים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית