לפני שאיבה .............

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

03/06/2020 | 17:08 | מאת: ליאור

שלום וברכה! אני זוג בני 30 בטיפולים בגלל זרע מורפולוגיה 1. אני ובעלי שומרים טהרה.. וכבר לא קיימנו יחסים משבוע שעבר כמעט שבועיים.. ויום שישי הזה יצא לי שאיבה. וממחר אנחנו מותרים .. אשמח לכמה שאלות . 1) האם הזרע נפגע בשבועיים האלה שלא עושים כלום ? 2) האם רצוי לא לקיים יחסים עד אחרי השאיבה בשישי ? תודה רבה

1. יבדקו את הזרע ויראו. אם יש בעיה בזרע יעשו ICSI. 2. בד"כ ממליצים להימנע מספר ימים לפני השאיבה.

04/06/2020 | 08:10 | מאת: שוב אני

תודה על תשובתך! אנחנו מיועדים לאיקסי מראש בגלל בעיית זרע. רק לא הצלחתי להבין האם המנעות משפיכה כמעט שבועיים , ומתן זרע ביום שאיבה אחרי המנעות ארוכה כזו תשפיע עת הזרע לרעה? (כך אמרו האחיות שהמנעות ארוכה תשפיע לרעה על הזרע)

יתכן שתשפיע לרעה, אבל אם ממילא עושים איקסי, אז לא יהיה לכך כנראה משמעות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית