פענוח תוצאות צילום רחם

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

27/05/2020 | 12:05 | מאת: Bsjskjdbd

מנסים להיכנס להריון מזה כשנה וחצי. לפני כשבוע בוצע צילום רחם . להלן הממצאים: הודגם רחם בגודל תקין ללא פגמי מילוי בתוכו חצוצרה ימין הודגמה ברובה, החלק שהודגם במראה תקין. לא הודגם פיזור ברור של חומר ניגוד דרכה לאגן. חצוצרה שמאל הודגמה לכל אורכה , תקינה . הודגם חומר ניגוד דרכה לאגן. רציתי לדעת מהי המשמעות לפענוח לא הודגם פיזור ברור של חומר ניגוד דרכה לאגן. תודה מראש

הכוונה שלא הצליחו לראות את חומר הניגוד עובר לכל אורכה של החצוצרה. יתכן שהיא חסומה בקצה או שרוב חומר הניגוד ברח דרך החצוצרה הנגדית.

28/05/2020 | 00:28 | מאת: Bhffgh

איך ניתן לדעת שהחצוצרה אכן חסומה ?

אפשר לעשות לפרוסקופיה ולראות האם נוזל יוצא מקצה החצוצרה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית