האם כדאי לבצע החזרה בתנאים הנוכחיים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

21/05/2020 | 13:49 | מאת: לילך

פרופ שלום אשמח לקבל את דעתך. בת 31 ללא ביוצים סדירים. הכנה להחזרת מוקפאים אני עושה על ידי קבלת גונאל ואוביטרל עד לביוץ - מאחר וזה הדבר היחיד שמעבה לי את הרירית. בסבב הכנה הנוכחי: ביום שלישי 19.5 היה לי זקיק של 18, רירית 6.5, אסטרדיול 1300 ו- lh - 7 המשכתי גונאל עוד יומיים, והיום - חמישי - 21.5 הזקיק נעלם (פספסנו את הביוץ), רירית 6.5, אסטרדיול 340, פרוגסטרון 6, ו- lh - 9.6. שאלתי היא, האם בנתונים הנוכחיים, לאור העובדה שלא לקחתי אוביטרל ולא היה לי ביוץ טוב, כדאי לי לעשות החזרה והאם הסיכויים להצלחה נפגעו מהמצב הזה? במידה וכן, באיזה יום כדאי לבצע החזרה והאם יש תמיכה מיוחדת שהיית ממליץ עליה? תודה רבה וסליחה על אורך השאלה.

איך את יודעת ש"לא היה ביוץ טוב"?

21/05/2020 | 15:44 | מאת: לילך

אני מניחה לפי הערכים של ההורמונים. וגם כי אין לי ביוץ ללא הורמונים. השאלה, האם במצב הקיים כדי לבצע החזרה? האם הסיכויים לא נפגמו?

זה תלוי מה היו הנתונים שלך בעבר. אם היו הכנות טובות יותר, אז לא חייבים לעשות החזרה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית