שמירת הריון בתקופת קורונה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

14/05/2020 | 23:11 | מאת: מיכל

אני מורה שעובדת בבית ספר יסודי. האם לאור החזרה לשגרה בכיתות מלאות וצפופות אני זכאית בתחילת הריון לשמירת הריון ? המתווה של חזרה לשגרה אינו מאפשר בכיתה לשמור מרחק של 2 מטר וילדים יכולים להיות נשאים / חולים בלי תסמינים ולהדביק אותי .....כרגע עדייןצלא ידוע אם בשליש הראשון הדבקות יכולה לגרום למומים. האם אני זכאית לצאת לשמירת הריון לפחות לחודשיים הראשונים?

לא נקבעה זכאות כזו, והיו רופאות ואחיות בהיריון שנדרשו לעבוד במחלקות קורונה. עם זאת, את יכולה לפנות לרופא תעסוקתי שיקבע אם תנאי העסקה שלך מתאימים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית