בטא שלישי

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

06/11/2001 | 14:23 | מאת: סיגל

ביצעתי שלוש פעמים בדיקת בטא והתוצאות אינן מזהירות רציתי לשאול לאור הנתונים מה דעתך לגבי המשך תמיכה באוטרוגסטן ובכלל הטעם בהמשכו ולא לתת לו בצורה טבעית לפול בטא ראשון יום ה20 לביוץ 145 כעבור יומיים 245 כעבור יומים 289 פרוגסטרון 41.8 כעבור יומיים ירד ל 28.3 ובעקבות תמיכה כעבור יומים 47.47 E2 הראשון 533 כעבור יומיים ירד ל499 ולאחר תמיכה ירד ל247 הומע לי שוב להמשיך יומיים נוספים באוטרוגסן ולבצע בדיקה התחושות שלי אומרות שזה כמו הנשמה מלאכותית האם אני טועה היום אני כבר 37 יום מהמחזור האחרון ו25 יום אחרי הביוץ האם במצב זה זה עדיין יכול ליפול לבד או שאצטרך התערבות טיפולית כל שהיא אני ממש ממש דואגת ואובדת עצות

למרות שהעליה האטית בבטא אינה מבשרת טובות, ההמלצה שקיבלת נראת לי. כדאי להמתין (אם או בלי תמיכה) עוד יומיים בטרם מחליטים סופית על גורל ההריון (וגם אם ההריון לא תקין, חייבים לעקוב ולוודא שלא מדובר בהריון חוץ רחמי!).

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית