דימום מועט במחזור לאחר טיפול הורמונלי

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

10/04/2020 | 16:27 | מאת: אורלי

היי, - עברתי גרידה שבעקבותיה היו לי הידבקויות שטופלו בהיסטרוסקופיה ניתוחית. - לאחר מכן נכנסתי להריון שנפל בשבוע 7.5, והיפלתי באמצעות ציטוטק. - רירית הרחם שלי במחזור אחרי ההפלה היתה 5.7 וללא דימום. - טופלתי באסטרופם ובאנדומטרין והרירית גדלה ל- 8 מ"מ עם אסטרדיול 10,000 ופרוגרסטרון קטן מ- 0.8. - במחזור כמה ימים אחרי הטיפול היה דימום מועט של יממה אחת שהפסיק, ללא תופעות של כאבים במחזור או לפניו. מדוע הדימום כה מועט? מה היית ממליץ לעשות בשלב זה?

אם הווסתות הבאות ימשיכו להיות דלות צריך לשקול היסטרוסקופיה אבחנתית.

10/04/2020 | 16:34 | מאת: אורלי

תודה, קבעתי היסט' לעוד יומיים בהמלצת רופאי. עם זאת, היה וההיסטרוסקופיה לא מראה דבר, מה יכולה להיות הסיבה?

שאת ממהרת ולא נותנת זמן לרירית להתאושש.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית