ביוץ החזרת עובר ומחזור

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

31/03/2020 | 19:45 | מאת: נועה

שלום. ב 18.3 לקחתי אוביטרל לפני החזרת מוקפא כאשר הזקיקים היו 23,17,15 (הזרקתי מונפור ) ב 23.3 נעשתה ההחזרת עובר מוקפא הומלץ לבצע בדיקת דם לבטא ב 2.4. 1.האם הזמן שחלף מהזרקת האוביטרל ועד ההחזרה הוא סביר (4-5 ימים)? 2.בדיקת הדם תבוצע כ 10 ימים לאחר ההחזרה זה לא מוקדם מידי? 3.ניתן לשער שהתבצע ביוץ לאחר האוביטרל ולכן האם ניתן להסיק ש 14 יום לאחר הביוץ יחשב כאיחור למחזור? 4.מה קורה במצב שהיה ביוץ טבעי וגם החזרה כיצד אמור להתנהג המחזור אם אחד נקלט והשני לא וכו׳. תודה

1. תלוי בגיל העוברים שהופשרו. 2. אם זה בלסטוציסט אז אפשר. 3. כן. 4. או שיש היריון או שלא.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית