הפרשה שקופה צמיגית עם מעט מעט דם חום

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

20/03/2020 | 08:22 | מאת: פוליציסטית

שלום, אני שנה ושלושה חודשים אחרי לידה, הריון שהושג בivf עקב חוסר ביוץ (pco). הנקתי במשך שנה ומשהפסקתי להניק קיבלתי ווסת ראשונה כעבור חודש. ומאז זיהיתי שלושה ביוצים ואכן שבועיים לאחר מכן הגיעה ווסת. החודש זיהיתי ביוץ לםני שבועיים בדיוק אך רק ביום ה10 למחזור (המחזור לא סדיר אך מגיע בערך כל 35-40 יום) ומאז היום ה22 אני חווה הפרשה שקופה וצמיגית מלווה במעט מעט דם חום. האם ייתכן שזוהי הווסת וכיוון שרירית הרחם לא התעבתה דייה (מחזור קצר) אין דימום? או שייתכן והתיאור מתאים לדימום השתרשות? תודה רבה

לא נשמע כמו ווסת. אפשר לעשות בדיקות דם לאסטרדיול ופרוגסטרון לדעת איפה את נמצאת מבחינת המחזור.

20/03/2020 | 13:32 | מאת: פוליציסטית

תודה רבה על המענה המהיר!

בהצלחה

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית