המלצתך לבדיקות נוספות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

10/03/2020 | 12:41 | מאת: מיכל רחל

פרופסור שלום רב , אני בת 30 ובעלי בן 36 בעבר היו לי 2 הפלות יזומות בגיל 18 . צילום רחם - זה התשובה - התקבלה הדגמה טובה של הרחם –בעל צורה עקומה וממדים תקינים. דפנות הרחם סדירים. שני פגמי מילוי קבועים עגולים בקוטר כמספר מ"מ כל אחד הודגמו באזור מוצא של חצוצרה שמאלית- האם בועות אוויר בלבד? ממצא אחר? הודגם מעבר חופשי חומר הניגודי דרך חצוצרה ימנית וגם פיזור נרחב בתוך חלל צפקי מצד זה. משמאל הודגמה חסימה פרוקסימלית של חצוצרה במהלך הבדיקה. צוואר הרחם אינו מורחב. לאחר הצילום רחם נאמר לי 3 חודשים לנסות לבד להיכנס להריון במידה ולא מצליח לחזור . כמובן שחזרנו עשיתי היסטרוסקופיה בגלל הממצאים בצילום רחם וההיסטרוסקופיה יצאה תקינה לחלוטין ללא פגמי מילוי ללא דבר . עשיתי 6 הזרעות ו3 טיפולי IVF ללא הצלחה , האם יש לך עוד בדיקות שהיית ממליץ שנעשה ? אצל בעלי גם הכל תקין לא נמצא דבר . אודה לעזרתך ...

בגילך סיכויי ההצלחה גבוהים אך ליעץ בלי דוחות המעבדה ועוד נתונים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית