כאבים אחרי ביוץ עד המחזור

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

03/03/2020 | 09:50 | מאת: אחת ששואלת

שלום, כבר כמה מחזורים שאני מקבלת שבועיים לפני מחזור כלומר אחרי ביוץ כאבי בטן עמומים וכאבי גב עד שהמחזור מגיע.האם זה תקין ששובעיים שלמים ככה אני מרגישה? הרופאה הפנתה אותי לבדיקת אולטרא סאונד ובדיקת הורמונים וב וב"ה הכל תקין.מה הסיבה שזה קורה ? האם תופעות אלה יכולות לקרות גם כאשר הריון נקלט או שסימנים אלו מבשרים בוודאות שאין הריון ועוד שבועיים אקבל מחזור?

אני לא חושב שזה קשור להיריון או העדר הריון, אבל כדאי לפנות לבדיקה בעת שאת חשה בכאבים.

03/03/2020 | 12:56 | מאת: אחת ששואלת

הרופאה ערכה לי בדיקות כמו שציינתי.מאיזה סיבה הגיונית הכאבים האלה יכולים להתרחש?

יכול להיות דימום לתוך או סביב הגופיף הצהוב, יתכנו שינוים בנגעים של אנדומטריוזיס ווכ'.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית