Ivf שנכשל עצתך ודעתך

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

03/03/2020 | 08:20 | מאת: נועה

שלום בת 28 ללא ילדים ,ללא הריונות ,וללא הפלות מנסים 1.4 , לאחר 2 הזרעות ובחודש האחרון ivf שלא הוביל להריון, היסטרוסקופיה תקינה. ללא סיבה מוסברת כרגע לאי פריון , יש אישיו עם הרירית שבכל החודשים שקדמו ל ivf בשיא הגיעה ל 6.5 בממוצע, בנסיון ivf לאחר שימוש במונפור לראשונה הגיע בשיא ל 8.3 אסטרודיל היה 15,000 (24 זקיקים) הוזרקו 2 זריקות של דקפפטיל,ולאחר יומיים הייתה שאיבה נשאבו 20 הופרו 18 הוקפאו 4 לאחר חמישה ימים הוחזר עובר בן 5 ימים מרגע זה לא נבדקה רירית בשבוע שלפני החזרה . נעשתה תמיכה של אנדרומין 2 יום ו 2 בערב אסטרופם ודופסטון בוקר צהריים ערב לאחר השאיבה. 1.רציתי לדעת מה דעתך לגביי עניין הרירית האם בסדר שלא נבדקה שבוע עד ההחזרה? 2.האם באמת יכול להיות שהיא הסיבה שאני לא מצליחה להיכנס להריון? 3.האם עדיף להחזיר 2 עוברים מוקפאים בנסיון הבא? 4.האם הערכים הגבוהים של אסטרודיל יכלו לפגום בסיכויים להיקלט? תודה.

1. הרירית נבדקת בשאיבה וזה מספיק. היא ממילא משתנה ברגע שהפרוגסטרון עולה. 2. יתכן. 3. אם את לא חוששת מתאומים. 4. יתכן שכן. אין לכך הרבה הוכחות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית