האם יכול להיות ש.....

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

01/03/2020 | 08:37 | מאת: שלי

שלום בוקר טוב מס שאלות בהמשך למה שענית לי על מבנה רחם t 1)האם יכול להיות שיש לי מבנה כזה מפני שהבנתי שזה קורה בדרכ מנשים שלקחו תרופה בשנות ה 60. ואני נולדתי ב 1991. או שזה יכול להיות גם השפעה מסבתא 2) מבנה רחם טי שיפ זה לא מחיצה נכון? 3) מבנה זה מונע השתרשות, וגורם להפלות? 4)האם ידוע לך על מקרים שנשים לא נגעו בניתוח והיה להן הריון תקין? תודה ויום טוב (=

1. לא 2. נכון 3. לא ברור 4. כן

01/03/2020 | 16:37 | מאת: שלי

תודה על התשובות😊.. אפשר רק להסביר את 1 בבקשה . לא הבנתי על מה כתבת "לא"

לא יכול להיות גם השפעה מסבתא

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית