הריון שני.....................

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

29/02/2020 | 11:10 | מאת: נלי

שלום ד"ר, אני בת 30. ילדתי ילדה בניתוח קיסרי לפני כ4 שנים. התחלתי לפני שנה ניסיונות להרות, חוויתי הפלה בשבוע 9 ע"י גרידה בגלל חוסר דופק. מאז ניסיתי להיכנס להריון עוד חצי שנה ללא הצלחה. עברתי בדיקת היסטרוסקופיה אבחנתית וגילו שיש לי מחיצה ברחם של 50%. לפני כחודש וחצי,ביצעתי היסטרוסקופיה ניתוחית להסרתה בהצלחה ותיקון מבנה רחם דיסמוגרפי (ביצעתי בדיקת היסטרו אבחנתית חודש לאחר הניתוח). כעת מנסה להרות שוב, מזה חודשיים ללא הצלחה. מאוד רוצה הריון, האם עליי להמתין? מה השלב הבא לדעתך- אילו בדיקות עוד יש לי לבצע?בעלי עשתה בדיקת זרע יצאה תקינה. תודה רבה

בגילך לוקח חצי שנה ויותר עד שמרבית הנשים בהיריון, כך שסביר מאד שאת עדיין לא בהיריון לאחר חודשיים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית