אוגרלטרון-באיזה יום שך הטיפול אני צריכה להוסיף אותו בנוסף לגונל

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

28/02/2020 | 22:40 | מאת: שרון

היי אני מטופלת באיכילוב..אני בדרך לשאיבה-נראה לי שאחות שכחה להגיד לי להתחיל להוסיף את הזריקה אורגלוטרן.ביום חמישי הייתי ביום ה8 של המחזור(מהיום השלישי התחלתי גונל).עשיתי בחמישי זקיקים +דם.חזרה אלי האחות בצהרים אמרה לי לחזור על הבדיקה שוב בראשון.לא דיברה איתי על ההורמונים ועל המזרקים רק שאחזןר על הבדיקה.אני זוכרת שהשאיבה הקודמת ביום ה8 של המחזור התחלתי במקביל לגונל לקחת גם אורגלוטן אבל היא לא אמרה לי כלום. הזקיקים שלי ביום חמישי היו 14,12,12,11,11 בכל צד. אני מפחדת שהיא שכחה להגיד לי להוסיף את אורגלוטרן ומכיון שאין עם מי לדבר אני מקוונ שאןלי כאן אוכל לקבל עזרה

נראה מאד הגיוני להוסיף את האורגלוטראן.

28/02/2020 | 23:04 | מאת: שרון

אז אתה ממליץ לי להתחיל לקחת ממחר?עכשיו 23:00 בלילה לקחת? צירפתי לך את בדיקת הזקיקים שעשיתי ביום חמישי..יכול להיות שהיא לא אמרה לי כלום על אוגרךטרון כי הם קטנים? מה אתה ממליץ לי לעשות.היא אמרה שהשאיבה תהיה ביום שלישי או רביעי תלוי בבדיקות של יום ראשון הקרוב

אם היו זקיקים של 14 מ"מ בחמישי ובהנחה שהאסטרדיול בדם לא היה מאד נמוך, אז כדאי להתחיל אורגלוטראן כבר מהיום.

28/02/2020 | 23:22 | מאת: שרון

צירפתי גם את הבדיקות דם לדעתך כן הייתי צריכה לקחת אוגרלטרון או לחכות ליום ראשון לבדיקה הנוספת ?

28/02/2020 | 23:24 | מאת: שרון

ראית את בדיקת הדם+הזקיקים שצירפתי לך? לקחת עכשיו ב23:30 בלילה?

לצערי אני לא יכול לראות קבצים מצורפים.

28/02/2020 | 23:41 | מאת: שרון

האסטרודייל יצא 2576 הזקיקים בצד ימין 14,11,11,12,12 וקטנים זקיקים בצד שמאל 14,12,12,11,11 וקטנים רשמתי לך את התוצאות .יש עוד משהו חשוב שאתה צריך לדעת מהבדיקות דם התחלתי גונל ביום השלישי של המחזור300,ואני ביום חמישי הייתי ביום השמיני-לקחת אוגרלטרון ?לחכות ליום ראשון?לקחת ממחר כי עכשיו כבר 23:40?בדרך כלל לוקחת ב19:00 בערב.

את כבר באיחור רציני. מאד כדאי להזריק כבר היום אורגלוטראן.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית