הבהרה..................

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

28/02/2020 | 18:19 | מאת: חן

היי פרופ' יש לי שאיבה ביום שני בשעה עשר בבוקר. התבקשתי להזריק במוצש ב22:00 בלילה אחד אוביטרל+2 דקפפטיל. האם בשבת בערב עדיין להזריק צטרוטייד+300 פרוגובריס ( שזה היה הפרוטוקול שלי על בסיס טיפול טבעי ) או שביום שישי בערב זה הפעם האחרונה שעליי להזריק פרוגובריס וצטרוטייד? תודה

צריך להזריק גם בשבת. אולי כדאי להקדים את מועד הזרקת הצטרוטייד בשבת.

29/02/2020 | 06:01 | מאת: חן

את הצטרוטייד הזרקתי ביום שישי בשעה 15:00 ואת הפרוגובריס בשעה 19:00. היום שבת - מתי להזריק את הצטרוטייד אם עליי להזריק בשעה 19:00 פרוגובריס ובשעה 22:00 אוביטרל +2 דקפפטיל? תודה ( בשני בשעה 10 בבוקר השאיבה )

נשמע סביר.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית