הפרשות דמיות בשימוש באסטרופם

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

08/02/2020 | 12:36 | מאת: אלה

צהריים טובים, אני לוקחת 2 מג אסטרופם פעמיים ביום לצורך דחיית ביוץ כבר שבוע. היום התחילו הפרשות דמיות (יום 10 למחזור). האם זו תופעה תקינה? להפסיק את האסטרופם או להמשיך? מה גורם לזה? תודה!

כנראה שמינון האסטרופם לא מספק גבוה, כך שהרירית שנבנתה לא עבה ויציבה מספיק. ביחס לשאלה האם להפסיק את האסטרופם, השאלה למה היה צורך לדחות את הביוץ.

09/02/2020 | 00:19 | מאת: אלה

דחיית הביוץ בגלל ביוץ מוקדם מאוד. אז האם אין טעם לנסות החודש? בעצם להפסיק את האסטרופם? עוד לא היה ביוץ אז אם אפסיק את האסטרופם עכשיו מתי יתרחש הדימום?

ראי למעלה

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית