חוסר הצלחה בטיפולי ivf

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

30/01/2020 | 11:30 | מאת: אלי

בת 35 בטיפולים שנה וחצי. לאחרונה עברתי סבב שלישי של ivf שלא צלח. כל הבדיקות שלי תקינות, כולל פרופיל הורמונלי, היסטרסקופיה וצילום רחם. בפרוטוקולים שונים שהתחילו מגונל 225+ צטרוטייד (שתי ביציות ושתי הפריות) ואחר כך מנופור 300 ודקפפטיל הצליחו לשאוב מקסימום 5 ביציות (מתוכן היו רק 2 הפריות). העוברים תמיד באיכות טובה ולאחר החזרה קיבלתי בכל הטיפולים תמיכה של אנדומטרין×3 ואסטרופם×2. מה הסיבה שאני לא מצליחה להיקלט או לייצר יותר ביציות לשאיבה? האם הפרוטוקולים לא מתאימים ויש פרוטוקול אחר שיעבוד עלי? תודה על התשובה!

קשה לדעת מבלי להתעמק בפרוטוקולים ובדוחות המעבדה, אבל בגילך לא נדיר שצריך באמת להיחשף לחמישה עוברים ויותר לפני שיש הצלחה בטיפול.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית