לטרוזול וכיסה להריון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

18/01/2020 | 08:20 | מאת: ליבי

אנחנו זוג בת 44 ילדתי בגיל מivf שני . אני מאוד רוצה ילד שני אך טיפולי פוריות קשים עבורי עקב בעיה רפואית וגם ההריון. אשמח לדעת אם לוקחים לטרוזול זה יכול לסייע בהריון ? הביוץ שלי סדיר וקבוע.שמעתי על מישהי שנקלטה בזכותו.תודה

זה יכול לעורר את הביוץ, אך הצלחות של טיפול זה נדירות מאד בגילך.

18/01/2020 | 17:24 | מאת: ליבי

למה הכוונה לעורר ביוץ אם יש ביוץ תקין וסדיר? מאיזה יום לוקחים? ואם יש סיכוי ולו קטן לא כדאי אם גם ככה לא מנסים טיפולי ivf ?

יתכן ויגרום להבשלה של יותר מזקיק אחד. לוקחים בד"כ מהיום השלישי לווסת. לא בטוח שהסיכוי הרבה יותר גדול מאשר סתם לקיים יחסים בווסת.

20/01/2020 | 08:22 | מאת: ליבי

למה הכוונה לקיים במחזור? בימי הביוץ ?

צודקת, התכוונתי במחזור ביוץ טבעי.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית