בת 37 AMH נמוך 0.35...............

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

24/12/2019 | 20:40 | מאת: תמרה

שלום פרופ’ שוב אני, בת 37, AMH נמוך 0.35 אם אני מבינה נכון, אני חווה בעצם גיל בלות מוקדם. אני מבינה שיהיה לי מאוד קשה להיכנס להריון מביצית שלי, רק בשביל ׳לחדד׳ לי את זה, אתה חושב שיש מקום לטיפולי פוריות או שתרומת ביצית היא האופציה היחידה? אז נניח שלקחתי (רכשתי) תרומת ביצית וזרע, הרחם שלי יכול לקלוט הריון? אם היית רופא שלי, מה הייתה המלצתך להמשך הטיפול? תודה מראש, תמרה

25/12/2019 | 13:56 | מאת: דנה

אני רק רוצה לעודד אותך שהיתה לי תוצאה אפילו פחות טובה והיום יש לי שני ילדים מתוקים מהריונות ספונטניים. ממליצה לך לעשות שוב את הבדיקה עוד תקופה.

25/12/2019 | 18:16 | מאת: תמרה

תודה דנה:) אני שומרת על אופטימיות זהירה

נראה שהמסקנות שלך מאד מוגזמות. רזרבה שחלתית נמוכה לא מורה שאת חווה גיל בלות מוקדם, אבל כן אומרת שכדאי לך להזדרז ולהרות אם את מעוניינת בכך. רוב הנשים בגילך יעשו זאת עדיין ללא קושי רב, גם עם AMH נמוך.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית