האם לחכות לגיל 5 ימים בעוברים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

18/12/2019 | 18:35 | מאת: טליה

שלום, לפני כמה חודשים (גיל 38) עברתי IVF נשאבו 22 ביציות (השאיבה נעשתה לפני הזמן בטעות) מתוכן 12 עוברים שגודלו ל6 בלסטוציסטים. אני רוצה לעשות עכשיו הקפאה של עוברים (בתשלום) בת 39 . השאלה (בהנחה שיהיו הרבה ביציות) אם עדיף לשמור את כל העוברים או לגדל לבלסטוציסטים ובכך לאבד כחצי. בתודה מראש

הקפאת בלסטוציסטים נחשבת עדיפה, כי כך יש לך תמונה יותר אמיתית של סיכויי ההיריון בעתיד.

23/12/2019 | 12:46 | מאת: טליה

הי, בכל זאת אבקש לחדד את העניין. הייתי רוצה לדעת אם יש עוברים שאולי לא יהפכו לבלסטוציסטים אבל ברחם היו יכולים להשתרש. ככל הנראה לא אעבור עוד סבבי הזרקות כך שחשוב לי יותר למקסם את הסבב הזה ופחות לקבל צפי לגבי הצלחתו תודה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית