פיורגון זקיקים גדולים ורירית דקה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

15/12/2019 | 13:11 | מאת: עילאי

שלום, בת 28 בטיפולים עדיין לא עשיתי הזרעות בנסיון הראשון עם גונאל f נלקח מינון גבוהה מידי שגרם לציסטות והמון זקיקים ומשום שהרירית הייתה קטנה 6 אולי פחות לא נעשה הזרעה .. מאז ניסינו לנסות לעבות רירית ע״י אסטרופם שלא שינה כלום ונעשתה היסטרוקופיה שיצאה תקינה הרירית מגיעה אצלי לשיא של 6.5 ביום ה18-19 שזה גם הביוץ שלי מחזור כל 33 יום. החלפתי רופא סוכם שאזריק מהיום ה 4 למחזור פיורגון במינון נמוך יחסית של 41.7 ואעשה מעקב זקיקים +בדיקת דם (מצ״ב קובץ)וכיום שבוע מאז תחילת המחזור לאחר שהזרקתי 4 פעמים. במעקב זקיקים נצפו זקיקים 11,14,17 בעוד שהרירית הייתה דקה אפילו לא נכתב גודל רירית , כי לדעתי היא לא מושפעת מהזריקות ותגדל טבעי כמו תמיד ותגיע לשיא רק ביום של הביוץ. מה לדעתך מומלץ לעשות במצב כזה שאין קורלציה בין הזקיקים והרירית תודה

אני לא בטוח שאין התמקדות מוגזמת אצלך בעובי הרירת. מי אמר שאי אפשר להרות בהזרעה עם רירית של 6 מ"מ?

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית