בטא לא עולה מספיק האם להשאר עם תמיכה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

12/12/2019 | 16:50 | מאת: שירי

בשלוש הפעמים שבדקתי בטא כל יומיים היא היתה 126, 229 , וכעת 356. אני לא יודעת אם צריך להפסיק את התמיכה ואם זה הריון מחוץ לרחם, איך יזהו אותו? הבטא נמווכה מידי בשביל לראות (או לא לראות משהו באולטרסאונד). במקביל אין לי ממש כאבי בטן אבל יש זרמים לרגליים (כמו לפני מחזור). אני נורא במתח עם כל הדבר הזה ותוהה כמה זמן ואם בכלל שווה להמשיך עם המעקב.ותוך כמה זמן רואים לאן זה הולך. תודה

12/12/2019 | 16:51 | מאת: שירי

כאילו לא הוחזרו עוברים. תמיד מרגישים לחץ בבטן ואי נוחות. זה קשור?

קשה בשלב כל כך מוקדם להתחייב על מיקום שק ההיריון. בשלב מתקדם יותר, ניתן לזהות את מיקום ההיריון בעזרת בדיקת אולטראסאונד.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית