עזרה דחופה -הריון צעיר בסיכון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

10/12/2019 | 17:08 | מאת: גילת

סימני ההריון נעלמו מאתמול. היום עשיתי בדיקה ליתר ביטחון והבטא כמעט הכפילה את עצמה להפתעתי 124 , 229. ימים 14 ו-16. בעוונותיי הייתי בטוחה שההריון הסתיים קיימנו יחסים והיתה אורגזמה. שעתיים אחרי האורגזמה החל דם ורוד אדום. האם עכשיו פגעתי בהריון הזה שמתעתע בי ככ? וזה הריון בסיכון כי אני מעל ארבעים! עד עכשיו הדימומים היו חומים ועכשיו הדם ורוד בניגוב ואדום טרי אם מכניסה אצבע. משתגעת

לא נדיר שיהיו דימומים קלים בתחילת ההיריון, מאחר שהרחם עובר שינויים רבים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית