החלפת אנדומטרין באוביטרל

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

09/12/2019 | 13:07 | מאת: גיל

שלום צריכה לעבור ביום חמישי החזרת מוקפא על מחזור טבעי. התחלתי לקחת אנדומטרין (בוקר ערב) אתמול, עלתה אפשרות של אוביטרל במקום. האנדומטרין עושה לי נשירת שיער חזקה מאד, האם אפשר להחליף את האנדומטרין באוביטרל אחרי שהתחלתי ליטול אותו, והאם לא יפגע בסיוכיי השתרשות, האם יש חלופה אחרת שלא עושה זאת? תודה רבה

09/12/2019 | 16:08 | מאת: גיל

האם אפשר פשוט להפסיק את התמיכה עד ליום לפני ההחזרה (בלסטוציסט יום 5)

תמיכה עם אוביטרל יכולה להחליף במחזור ביוץ טבעי את האנדומטרין. אפשר בד"כ להפסיק את התמיכה עד ליום לפני ההחזרה, אבל רוב הרופאים מעדיפים להבטיח את רמות הפרוגסטרון באותה תקופה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית