ביוץ וערכים שלא מסתדרים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

05/12/2019 | 12:35 | מאת: אנונימית

שלום ד"ר.. שבוע שעבר ביום חמישי..עשיתי ב.דם הפרוגסטרון יצא 0.4 והאסטרודיל-200 היום עשיתי אולטרסאונד והטכנאי אמר שכנראה שאני אחרי ביוץ מכיון שראה גופיץ צהוב וכו' ..האם הגיוני שתוך שבוע זקיק גדל גדל והיה ביוץ אם לפני שבוע בבדיקת דם הערכים לא היו קרובים לכך?האם זה יכול להעיד על ביוץ שלא ניתן להיות ממנו היריון? *יש לי שחלות פוליציסטיות

05/12/2019 | 13:25 | מאת: הפותחת

היום בבדיקת דם הפרוגסטרון:4.6.. איך זה הגיוני אם שבוע שעבר הפרוגסטרון היה 0.4?(אך לא עשיתי אולטרסאונד)

זה מה שקורה בד"כ, זקיק גדל מהר והפרוגסטרון קופץ רק מיד לאחר הביוץ.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית