עצתך החכמה......................

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

01/12/2019 | 07:20 | מאת: עמנואללללללללל

פרופ שלום אני בת 40 וילדתי בינואר 2019 לאחר שנתיים של טיפולי פוריות . הלידה היתה בניתוח קיסרי. ( הזרע הוא תורם ). אני עם רזרבה שחלתית נמוכה. החודש עברתי סבב טיפול בפרוטוקול דיי זהה לפרוטוקול שאיתו הצלחתי להרות. נשאבו 2 ביציות והופרו והוחזרו 2 עוברים דרגה A. הרירית גם היתה אופיטמלית אך לצערי הרבה מאוד הטיפול נכשל. לפני שנתיים עם תחילת הטיפולים הקודמים ערכתי היסטרוסקופיה שהתוצאות היו: " לא נצפו פתחי חצוצרות האיזור הקרניים בבירור" ועם זאת נכנסתי להריון ( גם נאמר לי שלטיפול אי וי אף לא רלבנטי תוצאה זו) לפני שהתחלתי את הסבב הנוכחי בקרתי אצל רופא פריון ששלח אותי לעשות שוב היסטרוסקופיה בטענה שרוצה לראות שהכל שם "נקי" ואולי היו גם הידבקויות. בגלל שלא רציתי "חיטוטים מיותרים" ויתרתי על הניסיון עימו. ( הרי נקלטתי בהריון הקודם עם התוצאות הללו ) כעת משהטיפול לא צלח אני הייתי שמחה לשמוע את דעתך? האם כדאי לעשות היסטרוסקופיה שוב? או להמשיך בניסיון IVF נוסף? נורא מתסכל שלכאורה עוברים טובים ורירית טובה והטיפול לא מצליח. מה הסיבה לכישלון? איך עליי להתנהל כעת? תודהההההההההההההההההההההה

הבעיה זה איכות הכרומוזומלית של העובר בגילך. כל שהתמדה היא בד"כ המפתח להצלחה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית