FSH גבוה, בת 37 לפני רופא פוריות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

26/11/2019 | 20:51 | מאת: תמרה

שלום פרופ׳ זיידמן, אני בת 37, מחזור תקין. עשיתי בדיקות דם, ביום השלישי למחזור. לפני הפנייה לרופא פוריות (ללא בן זוג, תרומת זרע) FSH 34.96 מצרפת תוצאות בדיקות נוספות Estradiol E-2 36.2 pg/mL Progesterone 1.81 LH 12.7 IU/L המון תודה מראש, תמר

הבדיקה מורה על רזרבה שחלתית נמוכה. כדאי להשלים בדיקת דם ל- AMH.

26/11/2019 | 23:02 | מאת: תמרה

תודה רבה על המענה המהיר

בהצלחה.

27/11/2019 | 21:58 | מאת: תמרה

ערב טוב, קראתי על רזרבה שחלתית נמוכה.. 34.96 זה ערך של נשים אחרי גיל הבלות, נכון? מה אחוזי ההצלחה לדעתך? ברור לי שזה לפני שעשיתי AMH, ובכל זאת.. יש לי בכלל סיכוי? תודה

27/11/2019 | 22:36 | מאת: תמרה

אז קראתי עוד, FSH מיוצר בבלוטת יותרת המוח. ממש לאחרונה נמצא אצלי חשד למיקרואדנומה היפופיזרית בבלוטת יותרת המוח, הופנתי לאינדוקרינולוג.

את באמת צריכה לעבור ברור להערכת מצבך.

22/12/2019 | 21:27 | מאת: תמרה

שלום פרופ’ שוב אני, AMH נמוך 0.35 אם אני מבינה נכון, אני חווה בעצם גיל בלות מוקדם. אני מבינה שיהיה לי מאוד קשה להיכנס להריון מביצית שלי, רק בשביל ׳לחדד׳ לי את זה, אתה חושב שיש מקום לטיפולי פוריות או שתרומת ביצית היא האופציה היחידה? אז נניח שלקחתי (רכשתי) תרומת ביצית וזרע, הרחם שלי יכול לקלוט הריון? תודה מראש, תמרה

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית