בירור דחוף לגבי אובטריל

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

21/11/2019 | 20:17 | מאת: שרה

שלום לך אני הייתי בטיפול פוריות והזרקתי מניפור למשך 10 ימים ואחרי אובטרל בשבוע אחד היו לי כאבים עצומים מאוד מאוד באזור הבטן וגב תחתון !!! לצערי קיבלתי מחזור ואין הריון !! אני עברתי הרבה טיפולים לפני..מה אתה מסביר על תופעות כאבים אלה עצם העובדה שזאת פעם ראשונה שמרגישה כאבים בלתי נסבלים כך?? תודה

אולי הכאבים קשורים לביוץ.

25/11/2019 | 11:49 | מאת: אלינקה

אולי כדאי לוודא במקביל שאין חוסר סידן אני לוקחת ליתר בטחון סידן אמורפי, לחברות שלי זה מאוד עזר לכאבי עצמות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית