טיפולי ivf ורגישות בנרתיק

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

17/11/2019 | 17:54 | מאת: לי

היי דוקטור אשמח אם תוכל לענות לי על כמה שאלות בעיקרון הייתי אמורה להתחיל הזרעות והרופא המליץ לי לאור המצב שהוא ראה כבר להתחיל טיפולי ivf ישר...במקום הזרעות ואני אמורה לקבל ממנו פרוטוקול לטיפול כבר בשבוע הקרוב שהיתי אצלו לאחרונה הוא עשה לי בדיקת אולטרסאונד נרתיקית הבדיקה כאבה מאד מאד לאור העובדה שאני לא פעילה מינית מבחינת חדירות ואני גם בתולה ניסיתי להתגבר על הכאב אבל לא יכולתי לסבול ולבסוף הוא עשה לי את הבדיקה על הבטן ואמר שזה אפשרי להמשיךבטיפולי הפוריות גם ללא החדירה השאלה שליאיך אני יעבור מעקב זקיקים ללא חדירה? האם זה אפשרי? אני פשוט כבר מיואשת מכל המצב הזה בבקשה אשמח לתגובה מעודדת ממך בהקדם האפשרי תודה ושבוע טוב...

אין בעיה לעשות מעקב זקיקים בעזרת אולטרסאונד על פני הבטן. שאיבה והחזרה ניתן לעשות בהרדמה.

18/11/2019 | 06:45 | מאת: לי

תודה רבה דוקטור שבוע טוב

בהצלחה

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית