דימומים בלתי מוסברים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

03/11/2019 | 03:26 | מאת: דני

שלום, יש לי שאלה . אני לא מקבלת מחזור כבר שלושה חודשים ויש לי במהלך החודשים דימומים לא סדירים בעיקר בניגוב .עברתי היסטרוסקופיה אבחנתית תקינה, בנוסף עברתי בדיקות ואגינליות ועשיתי פאפ שיצא תקין .בבדיקה ואגינלית נמצא פטריה שבה אני מטפלת כרגע ,שמתי בשבוע האחרון נר לפטריה והנר התמוסס לתחתון בתוספת דם .רציתי לשאול, אני בעודף משקל,אני כרגע בדיאטה קפדנית להוריד במשקל, השאלה שלי היא מה עוד יכולה להיות הסיבה לדימומים הבלתי מוסברים האלו גם למרות שעשיתי בדיקות תקינות והבירור ההורמונלי תקין . ושאלה אחרונה היא,אני אמורה להתחיל בערך עוד 5 חודשים PGD, האם ההורמונים מסדרים את הדימומים???תודה מראש

עודף משקל יכול להיות קשור בביוץ משובש שעלול להסביר את הדימומים הלא סדירים.

04/11/2019 | 08:05 | מאת: דני

תודה על תגובתך. האם יש בדיקה נוספת שלדעתך אוכל לבצע כדי לבדוק האם יש פצע או משהו מדמם?

בדיקה גינקולוגית.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית