עיתוי מתאים או לא לאוביטרל

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

31/10/2019 | 21:02 | מאת: אלון

שלום לך. נתוני דגימת דם שנילקחה מאשתי ב29.10 בבוקר גיל 45 ביוץ מוקדם. lh היה 22 וחצי אסטרדיול 1345 פרוגסטרון 1.1 בשעות הערב המוקדמות של אותו יום ביקור אצל הרופא שהבחין בזקיק 21 והיו 3 פסים באולטרסאונד(אם הבנתי נכון זה מעיד על כך שהרירית יפה ו"מוכנה"להריון) שאלנו האם עוד יש טעם להזריק אוביטרל כי הlhעלה בבדיקת הדם מהבוקר והוא אמר כן והוזרק כשעתיים שלוש מאוחר יותר מהביקור אצלו. האם בנסיבות שתוארו היתה הצדקה לכך שהוא אמר שעוד יש טעם להזריק?זה לא היה כבר מאוחר מידי כדי להזריק ושתהיה תועלת מכך?

לא יכול להזיק

01/11/2019 | 08:00 | מאת: אלון

לפי כל הנתונים שציינתי-באיזה תאריך להערכתך היה הביוץ?

כנראה שביממה הקרובה

01/11/2019 | 14:30 | מאת: אלון

ביממה הקרובה מהיום 1.11?זה ניראה לי לא סביר או ביממה הקרובה שהיתה מה29.10 שזה היום בו בוצעו בדיקות דם האולטרסאונד והוזרק אחריהם אוביטרל

01/11/2019 | 17:15 | מאת: אלון

כשכתבת שאוביטרל לא יכול להזיק,הכוונה שהוא לא יזיק ןלא יואיל בנסיבות ובטיימינג שבו הוא הוזרק ושתארתי את זה?או שהכוונה שהוא אולי יועיל?או בהכרח יואיל?תודה.

גם אם האוביטרל יוזרק לאחר שה- LH הטבעי כבר יעלה, הוא כבר לא יתזמן את הביוץ, אבל כן יתמוך בגופיף הצהוב ולא יזיק.

01/11/2019 | 20:08 | מאת: אלון

כשרשמת ביוץ ביממה הקרובה אני מניח שהתכוונת ביממה הקרובה מיום ה29.10 שבו בוצעו הבדיקות דם ואולטרסאונד והוזרק אוביטרל.נכון?זו היתה הכוונה?

לא, מהביוץ המשוער 36 שעות אחרי הזרקת האוביטרל.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית