שחלות ציסטיות PCOS, אשתי לא מבייצת

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

15/10/2019 | 04:12 | מאת: דניאל

שלום לכולם, אשתי בת 21 ואובחנה כבעלת שחלות ציסטיות, לאחר תקופה ארוכה בה לא קיבלה כלל את המחזור (כ8 חודשים) שינתה את תזונתה והחלה לקבל מחזור סדיר כל חודש. עשינו אולטרה סאונד נאמר לנו ע"י הרופא שהביציות אינן מגיעות לגודל הנדרש וכמו כן אינן נפלטות החוצה ע"מ להיות מופרות. ואכן כבר כמה חודשים שעושה בדיקות ביוץ ע"י ערכה ואינה מבייצת. אשמח לשמוע על פתרונות ודרכי טיפול. תודה רבה!

אפשר לתת לה טבליות כמו איקקלומין או לטרזול שיחזקו את הביוץ שלה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית