הרגשה של נפילת פרוגסטרון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

07/10/2019 | 10:07 | מאת: חיפאית

שלום פרופ, היום 8 ימים אחרי החזרת עובר אחד טרי בן 3 ימים. מאתמול בערב מרגישה סימנים של ירידת פרוגסטרון: אין כבר רגישות בשדיים, נרתיק יבש, הזעות לילה וכו. האם זה נורמאלי ב ivf? או שניתן להשיג שהסיכוי נמוך שקרתה השתרשות?

07/10/2019 | 13:40 | מאת: חיפאית

להסיק*

זה קורה ולא תמיד משקף השתרשות.

07/10/2019 | 16:29 | מאת: חיפאית

השאלה שךי הפוכה...האם נפילת הפרוגסטרון מעידה שלא היתה השתרשות של העובר ושאני אצפה לתוצאה שלילית?

יתכן, זה תלוי במות הפרוגסטרון.

08/10/2019 | 09:09 | מאת: חיפאית

תודה. בדיקה ביתית שמזהה מ hcg 10 שביצעתי הבוקר, 9 ימים אחרי החזרה שלילית. נראה שלא עבד גם הפעם. תודה על התשובות וגמר חתימה טובה!

הבדיקה לא אמינה בשלב כל כך מוקדם. בהצלחה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית