מינון של אסטרופם וזקיק שלא גודל

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

29/09/2019 | 10:53 | מאת: עומרי

שלום. מחזור יחסית סדיר כל 33 יום (ביוץ ביום ה 19) כתוצאה מרירית יחסית דקה 6 בשיא בדר״כ ,החודש התחלתי לקחת אסטרופם. אני לוקחת 2 כדורי אסטרופם החל מהיום הראשון למחזור , ביצעתי מעקב זקיקים ביום ה13 רירית : 4 זקיק 11 הרופא המליץ להעלות את האסטרופם ל 3 כדורים ביום . מעקב זקיקים ביום ה 17 : רירית 6 זקיק :12 מעקב זקיקים ביום ה 20: רירית:6.5 זקיק:10 1.הרופא המליץ להמשיך במינון של 3 כדורים ביום עד לבדיקה הבאה ביום ה 25 , האם זה תקין? 2.למה הזקיק לא מתפתח ומה יכול לקרות בהמשך מבחינת הזקיק ?

1. הגיוני אם המטרה היא לעבות את הרירית. 2. האסטרופם מעכב את התפתחות הזקיק ועלול לשבש את הביוץ.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית